Το Αγωνιστικό ημερολόγιο για το τμήμα Ενόργανης, Ακροβατικής Γυμναστικής και του Τραμπολίνο.Το επιτυχημένο 2016 για το τμήμα της Γυμναστικής του Συλλόγου αποτελεί παρελθόν , η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Ομαδικό των Παγκορασίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν το επιστέγασμα και η ανταμοιβή για μια κουραστική χρονιά με δύσκολες και πολύωρες προπονήσεις.Για πρώτη φορά ο Σύλλογος μας συμμετείχε και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής και οι αθλήτριες παρά την απειρία και το άγχος είχαν εξαιρετική παρουσία.

Οι στόχοι του τμήματος για το 2017 δεν διαφέρουν από τους περσινούς. Η διεκδίκηση μιας θέσης και φέτος στο βάθρο του Ομαδικού στην κατηγορία Παγκορασίδων θα είναι πιο δύσκολη καθώς έχουν προστεθεί στο ρόστερ καινούργιες μικρότερες αθλήτριες και οι στυλοβάτες τις περσινής ομάδας έχουν αλλάξει ηλικιακά κατηγορία, αλλά όχι αδύνατη. Οι αθλήτριες που παρέμειναν και φέτος στην κατηγορία Παγκορασίδων θα διεκδικήσουν ατομικά τις θέσεις στο βάθρο τόσο στο Σύνθετο ατομικό όσο και στα τελικά των οργάνων, αλλά και οι αθλήτριες στις μεγαλύτερες κατηγορίες θα είναι ανταγωνιστικές με στόχο σίγουρες εκτελέσεις στα προγράμματα του για όσο το δυνατό καλύτερα πλασαρίσματα στην τελική κατάταξη. Η ομάδα της Ακροβατικής Γυμναστικής θα είναι παρούσα και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με περισσότερη εμπειρία και με μεγαλύτερο ρόστερ θα παλέψει για την διάκριση, ενώ φέτος επιστρέφει δυναμικά και το Τραμπολίνο όπου οι αθλητές θα έχουν κι αυτοί μια πρώτη γεύση απο αγώνες σε αυτό το εντυπωσιακό άθλημα.

 

Τις υποχρεώσεις ανοίγει η Κουντουρόγιαννη Χρυσή στις 4-5 Μαρτίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών-Εφήβων, Γυναικών- Νεανίδων όπου θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην κατηγορία Νεανίδων, με στόχο μια θέση στην 8άδα. Στη συνέχεια η ανανεωμένη ομάδα των Παγκορασίδων θα συμμετέχει στην προκριματική φάση που θα γίνει 1-2 Απριλίου στο Ρέθυμνο όπου θα διεξαχθεί ταυτόχρονα και η προκριματική φάση για την κατηγορία των Κορασίδων που θα συμμετέχει η Καράκη Μιχαέλα. Επόμενος σταθμός η Αθήνα στις 13-14 Μαΐου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων όπου η Καράκη Μιχαέλα θα κάνει το ντεμπούτο της σε αυτήν την κατηγορία. Οι υποχρεώσεις για την ενόργανη τελειώνουν στις 10-11 Ιουνίου με την τελική φάση των Παγκορασίδων όπου και η ομάδα θα παλέψει για μια θέση στο βάθρο ενώ ατομικά οι μεγαλύτερες αθλήτριες θα διεκδικήσουν τις υψηλότερες θέσεις του βάθρου. Η ακροβατική Γυμναστική θα συμμετέχει στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Απρίλιο και το Τραμπολίνο στους Παγκρήτιους αγώνες επιπέδων στο Ηράκλειο στις 8-0 Απριλίου

Top