Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων στα τμήματα της Γυμναστικής.Τέλος οι διακοπές για τα τμήματα της Γυμναστικής του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ .

Από τις 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα της Ενόργανης, της Ακροβατικής, του Τραμπολίνο και της Γενικής γυμναστικής-Γυμναστική για όλους. Καθημερινά και ώρες από τις 17:30- 19:30 στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρλιου του Κλαδισού στο γκισέ του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ θα μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμήτε για τα αθλήματα του τμήματος και τα ωράρια των προπονήσεων.

Τα αγωνιστηκά τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους καθώς το τμήμα της ενόργανης άρχησε τις προπονήσεις από τις 16 Αυγούστου ενώ η ακροβατική απο τις 21 Αυγούστου.

Η Γυμναστική αποτελεί την βάση για όλα τα αθλήματα. Ο Α.Ο.ΚΥΔΩΝ θεωρείται από τα πιο επυτιχημένα επαρχιακά σωματεία μιας και είναι ένα απο τα λίγαΠανελληνίως και το μόνο στην Κρήτη που καλλιεργεί τόσο την Ενόργανη γυμναστική σε αγωνιστικό επίπεδο ,όπου και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο, όσο και σε επίπεδο μαζικού αθλητισμού, ενώ έχει μπεί δυναμικά και στον χώρο του αγωνιστικού Τραμπολίνο και της αγωνιστικής Ακροβατικής Γυμναστικής δύνοντας βροντερό παρόν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και έχουν μπεί οι βάσεις για να πρωταγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας και σε αυτά τα αθλήματα στο άμεσο μέλλον.

Σε επίπεδο ακαδημιών οι εξειδικευμένοι προπονητές του τμήματος με ειδικότητα στην Ενόργανη Γυμναστική δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες μαθαίνουν τα μυστικά των αθλημάτων της γυμναστικής μέσα από δραστηριότητες παιχγνιώδους μορφής. Ενώ παράλληλα καλιεργούν και βελτιώνουν βασικές δεξιότητες όπως η δύναμη , η ταχύτητα, η ευλυγησία, η νευρομυηκή συναρμογή, η αίσθηση του σώματος στο χώρο και η ισσοροπία. Όλα αυτά στην αίθουσα της Ενόργανης Γυμναστικής στο κλειστό Γυμναστήριο του κλαδισού που είναι ο μόνος χόρος στην πόλη εξοπλισμένος με τα κατάλληλα όργανα για την ασφαλή εκγύμναση των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Κύδων :28210 45000

κα. Χρυσούλα    : 6944681517

κα Μαρία:           6974427175

κος Θωμάς:         6942254123

κα Κατερίνα:      6940252446

Top